tania_header

Retail specialist & tegelijk realist. Dat is Tania Jansen in een notendop. Met een indrukwekkend CV, waarbij ze de afgelopen 25 jaar letterlijk duizenden (internationale) huur- en kooptransacties heeft begeleid in opdracht van zeer aansprekende retailformules (zoals o.a. Manfield, Invito en Specsavers), is zij de perfecte Retailist, met een enorm netwerk.

Vele vastgoed-transacties heeft zij geïnitieerd, onderhandeld en uitgewerkt uit naam of in opdracht van enkele van de grootste winkelformules van Nederland. Daarbij stond het belang van haar opdrachtgever altijd centraal, en was zij een luis in de pels van vele vastgoedbeleggers, -beheerders en –makelaars.

Het resultaat staat altijd centraal. Met een eerlijke, duidelijke en soms confronterende werkwijze. Met een zeer dynamische, doortastende en soms onorthodoxe aanpak. En met passie. Dat is de manier waarop zij het liefste werkt. Wellicht ook voor u?

Zoek contact!

 

Retailist steunt Pink Ribbon!
pr_logo
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

En dat is niet voor niets, want 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Per dag krijgen gemiddeld 41 mensen de diagnose. Dat zijn meer dan 17.000 diagnoses per jaar. De overlevingskansen zijn goed maar toch overlijden er jaarlijks 3.200 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er 9 per dag. Borstkanker is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar.