Corona… geen uitleg nodig. Laten we proberen de schade zo veel mogelijk te beperken en saamhorigheid en samenwerken promoten.

Dat was, en nu eens temeer altijd al het devies van De Retailist… ME. Ik heb mijn netwerk en ervaring van 29 jaar en zet deze al jaren in om onder andere huurverlagingen te verkrijgen. Om een voorbeeld te geven: de Retailist heeft in 2019 tientallen miljoenen euro’s aan huurverlagingen gerealiseerd voor diverse retailers!

Dit doe ik voor een klein basistarief vast en een succesfee wat het voor een ieder draaglijk en interessant maakt. Mijn kennis, ervaring maar last but not least mijn persoonlijke banden met eigenaars internationaal en de gunfactor maken mij de ideale kandidaat!

Kan ik je hiermee of andere zaken ondersteuning bieden? Ik hoor graag van je! Keep up the good faith💪Samen kunnen we alles!

Samen kunnen we alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *