referenties_header2

 

Krein Bons, CEO Van Haren / Deichmann

kreinbons          van-haren

Tania Jansen heb ik in de Hoogenbosch tijd leren kennen als iemand die vanuit haar hart en met passie onze vastgoeddirecteur was. In die tijd beheerde ze ook de vastgoedportefeuille van Adams Children Wear en Miss Selfridge damesmode, die een master franchise van Sears Fashion waren. Haar empathisch vermogen, alsmede haar “straight” manier van onderhandelen, maakte haar een sympathieke collega die veel respect afdwong.

Ik ben ervan overtuigd dat ze met haar kennis en ervaring van de markt menigeen kan ondersteunen in de zoektocht naar goede locaties onder de juiste condities maar tevens een goed beheerder is voor veel vastgoedportefeuilles.

Doug Perkins, Founder & Owner Specsavers Optical & Hearing

doug-perkins_234x234          specsavers
“I can confirm that Tania has provided her services with great enthousiasm, passion and a customer based approach. Whilst originally focussed on providing property opportunities to grow our business from 3 to the current 116 stores over this time, in recent years Tania has also been responsible for the pro active management of the existing property portfolio including relocations, expansions, lease re negotiations, management of the property database and a number of other ad hoc property related management activity.”

 

Miranda van der Steen, eigenaresse kapsalon Coiffure 1868, ‘s-Hertogenbosch

whatsapp-image-2016-09-28-at-13-47-57
“Mijn kapsalon zit in het hart van Den Bosch, pal naast het Centraal Station en is al lang een bekende naam. Toen ik enkele jaren geleden deze zaak overnam was de locatie een van de belangrijkste redenen om dat te doen.”
“Ik kreeg het gevoel dat de afgelopen jaren de huurprijs te hoog was. Niet alleen voor mijn exploitatie… maar ook in verhouding tot andere collega’s. Om mijn verhuurder tot betere condities te bewegen, heb ik contact gezocht met een specialist: Tania Jansen. Zij heeft een nieuwe huurovereenkomst uitonderhandeld met de verhuurder. Het gevolg: véél betere condities! Wat de besparing is? Dat durf ik niet exact te te zeggen. Maar je kunt er een geweldig mooie (nieuwe!) auto van kopen!”

Thijs van Dieren, office-s

thijs         offices
“Tania heeft een onuitwisbare indruk bij ons achtergelaten. Het is haar gelukt om het  complete traject tot en met contractering op de locatie te implementeren. Haar prettige omgang, vastgoed-achtergrond, meer dan 150% inzet, aanstekelijke enthousiasme en het vermogen om het proces in korte tijd de implementeren en te formuleren hebben ons en onze members een grote stap vooruit geholpen!”