U merkt het elke dag: retail is een uitdagende business geworden. Waarbij u ontzettend scherp moet zijn op de ontwikkelingen die zich in uw bedrijfstak voordoen – elke dag opnieuw.

Uiteraard biedt dit ook kansen – ook voor u! Bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting. Zo valt het bijvoorbeeld op dat steeds meer goede winkellocaties leegstaan. Het aanbod is op dit moment groter dan de vraag. Het gevolg daarvan? Lagere prijzen en betere voorwaarden. U bent namelijk voor de verhuurder veel belangrijker dan u denkt! (Het risico op) leegstand is voor een verhuurder een slecht scenario.

Huisvesting van uw winkel is vaak een forse kostenpost in totale exploitatie. Dat is logisch. Een gunstige vestiging realiseert extra traffic, heeft een goede zichtbaarheid en zorgt daarmee tegelijkertijd voor marketing en omzet. In de huidige tijd kunt u op zoek gaan naar een betere locatie. Of u zorgt voor extra besparing en flexibiliteit op uw huidige adres.

Retailist – een samenvoeging van realist, specialist en retail – is speciaal opgericht om ondernemers te helpen en een krachtige vuist te maken richting pandeigenaren, vastgoedbeleggers, investeerders en winkelbeheerders. Met een enorme ervaring in huur, verhuur en huurherziening van winkelvastgoed, is Retailist uw betrouwbare en onafhankelijke partner wanneer het gaat om het vinden van de beste mogelijkheden voor uw winkel!

Retailist helpt u graag om die kansen om te zetten in actie – en resultaat!

pr_logo

Retailist. In actie voor elke meter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *