02E58616Retailist werkt uitsluitend voor huurders en gebruikers – wij werken nooit voor verhuurders. Een groot verschil met traditionele makelaars… (immers: de tegenpartij kan morgen een belangrijke klant zijn of worden…). Retailist kiest duidelijk partij voor de huurder. En gebruikt die keuze als kracht. Voor u!

U, als retailer, bent specialist wanneer het gaat om het succesvol runnen van een winkel. Retailist is specialist op het gebied van winkelhuur. En heeft vanuit haar achtergrond dagelijks te maken met onderhandelingen en huurcontracten vanuit de positie van de retailer. Daardoor weten we exact hoe ver we kunnen gaan. Het voordeel daarvan is evident: Dat bespaart tijd en levert geld op.

Retailist heeft een uitgebreide (>15 jaar) ervaring als specialist in retailvastgoed (zowel nationaal als internationaal) bij enkele van de grootste retailketens en winkelformules van Nederland. We kennen het klappen van de zweep als geen ander, en weten wat er voor nodig is om het maximale resultaat te bereiken. Deze kennis en ervaring is sinds kort voor u, als zelfstandige retailer, beschikbaar. Doe er uw voordeel mee!

Daardoor zijn we in staat om:

  • U een eerlijk en onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden
  • Een krachtige, ervaren partij te zijn richting verhuurders, beleggers en bemiddelaars
  • U veel tijd te besparen in dit tijdrovende proces, waarbij een specialist op dit gebied alle touwtjes strak in handen heeft
  • Voor u te onderhandelen alsof het onze eigen winkel betreft

Wij garanderen resultaat! Of het nu gaat over betere huurvoorwaarden voor uw huidige locatie, of om een scherpere huurprijs, of om een betere locatie op een andere plek… wij verdienen onszelf makkelijk en aantoonbaar terug!