Attractive blonde woman with shopping bags

Het begin: een scan van uw huidige overeenkomst(en)!

Retailist komt graag beslagen ten ijs! Wanneer we kennismaken, houden we graag de huidige contracten, huursommen en voorwaarden tegen het licht. Op basis van die eerste scan – en een globale analyse van de omgeving – vertellen we u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Optie 1: U bent tevreden over uw huidige huisvesting en u wilt blijven waar u zit.

Realiseert u zich in dat geval dat u ontzettend belangrijk bent voor uw verhuurder. Zeker in deze tijd, waarin ondernemers stoppen, retailformules omvallen en daardoor leegstand in elke winkelstraat ontstaat.

Dat is een perfecte basis om (op tijd) de her-onderhandelingen met uw verhuurder te starten! Laat het niet zo ver komen dat uw contract (stilzwijgend) wordt verlengd. Maar laat Retailist eens naar uw contract, huurprijs en voorwaarden kijken!

Optie 2: U moet op zoek naar een andere locatie (door groei of krimp van uw bedrijf)

Graag gaan we samen met u bekijken wat de mogelijkheden en wensen voor de langere termijn zijn. Daarbij zijn ook zaken als lange termijn strategie van belang. Om op die manier te komen tot een heldere analyse en uitgangspunten waaraan het ideale winkelpand moet voldoen.

Op basis van die analyse gaan we aan de slag! Wij weten waar Abraham de mosterd haalt en gaan actief voor u op zoek naar de beste deal! Dat scheelt u enorm veel tijd – en u weet zeker dat u het maximale resultaat bereikt. Een scherpe (huur- of koop)prijs en met oog voor uw wensen en voorwaarden.

Optie 3: U wilt op zoek naar een betere locatie

Ligt uw winkel te ver van het huidige winkelgebied? Is de verhouding tussen prijs en kwaliteit op uw locatie scheefgegroeid? Past uw winkel niet meer in het huidige straatbeeld (bijvoorbeeld door nieuwe toetreders)? Dat zijn perfecte argumenten om Retailist in te schakelen!

De huidige contracten voldoen vaak niet (meer) aan het huidige tijdsbeeld. Was winkelvastgoed vroeger schaars – nu is er veel ruimte voor onderhandeling en bepaalt de huurder veel meer de voorwaarden.